Rubrieken

Er zijn een aantal terugkerende rubrieken op Dande Leander. Lees hier welke dat zijn en wat ze inhouden.

Book Haul: In deze rubriek kun je de boeken zien die ik de afgelopen maand aan mijn verzameling boeken heb toegevoegd. Misschien komt deze rubriek niet iedere maand terug, aangezien ik niet zoveel boeken kan kopen.

Schrijftips: Hier kun je door mij bedachte schrijftips lezen. Ik probeer de tips zo origineel mogelijk te maken. Ik geef vaak meerdere tips op hetzelfde gebied, zodat er hopelijk voor iedere schrijver wel iets bij zit.

Columns: Het is de bedoeling dat de artikelen in deze rubriek de lezer aan het denken zetten (dit kan heel diepzinnig zijn, of gewoon leuk). De artikelen hebben hetzelfde thema als mijn blog: boeken, lezen, schrijven en alles wat daarmee te maken heeft.

Event: In deze rubriek kun je lezen over een boek- of schrijfgerelateerd event waar ik naartoe ga of aan meedoe. De ene keer is het om anderen ook enthousiast te maken voor het event (denk aan NaNoWriMo), de andere keer is het gewoon leuk om erover te vertellen en komen we er misschien achter dat we naar hetzelfde event gaan.

Mijn top 5: Deze rubriek is erg simpel; ik laat mijn top 5 zien. Dit kan een top 5 boeken zijn, top 5 schrijvers, etc.

NaNoWriMo: Artikelen in deze rubriek verschijnen alleen rondom de maand november. Je kunt er mijn NaNoWriMo ervaringen lezen.

Nieuws Uit Fandom Land (NUFL): In deze rubriek kun je de laatste nieuwtjes uit fandom land lezen. Denk aan: er komt binnenkort een nieuw boek uit, een verfilming, "roddels".

Persoonlijk: In een artikel in deze rubriek vertel ik iets "persoonlijks". Dit houdt niet in dat ik van alles over mijn leven ga vertellen. Ik vertel wel over persoonlijke dingen die relevant zijn voor op mijn blog.

Recensie: In een recensie kun je mijn eerlijke mening lezen over een boek. Mijn recensies zijn 100% eerlijk.

Tag: Een tag is een lijstje met vragen rondom een bepaald onderwerp. Uiteraard vul ik alleen tags in die bij mijn blog passen.

Video: Af en toe maak ik een boek of schrijf gerelateerde video. De video verschijnt dan op Youtube en op mijn blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen