Over Dande LeanderOver mij:


Hi! Ik ben Sophie. Dande Leander is mijn pseudoniem (als je hier meer over wilt weten, klik dan hier).
Ik ben 18 jaar oud en ik woon in Nederland.

Ik houd ontzettend veel van lezen en schrijven. Die liefde begon al toen ik heel jong was en ik vaak werd voorgelezen. Later begon ik ook zelf verhaaltjes te verzinnen, die mijn moeder dan voor mij opschreef.

Nu, een aantal jaren later, lees en schrijf ik zelf. Dit doe ik allebei met heel veel plezier. Vergezeld door mijn kat Lena en hond Arthur, en een kopje thee natuurlijk.

Laat me los in een boekwinkel en ik ben het gelukkigste meisje op aarde. Ik heb al een redelijk aantal boeken in mijn bezit en hoop deze verzameling uit te breiden. Later wil ik graag een privé bibliotheek in mijn huis.

Ik vind het heel leuk om te praten over fandoms. Benieuwd naar al mijn fandoms? Hier een kort lijstje:
Harry Potter, The Hunger Games, Firebird, Delirium Amoris, Miss Peregrine, The Mortal Instruments, The Inheritance Cycle, Anna and the French kiss, Simon VS, Touching Juli√ętte, Percy Jackson, Doctor Who, Merlin, Sherlock, Suits, Marvel, Orphan Black, Once Upon A Time, en waarschijnlijk nog veel meer.

Over mijn blog:

Ik ben dit blog begonnen, omdat ik graag eens wilde delen met anderen wat ik nou allemaal lees en schrijf. Ik blog met veel plezier en ik vind het bijzonder om te zien dat anderen mijn blog lezen.

Op Dande Leander kun je recensies, boekgerelateerde dingen, schrijftips, verhalen en nog veel meer lezen. Neem zeker eens een kijkje op de pagina Rubrieken, waar je gedetailleerd kunt vinden waarover ik blog. Ik probeer om alles een beetje een persoonlijk tintje te geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen